Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία Tools&Paint είναι μια ατομική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου και των εισαγωγών, με κύρια δραστηριότητα την προμήθεια εργαλείων, μηχανημάτων, χρωμάτων, υλικών επίπλων, δαπέδων, ξηράς δόμησης, μόνωσης, ταπετσαριών τοίχου, συσκευών οικιακής χρήσης και ότι άλλο χρειάζεται ο επαγγελματίας αλλά και ερασιτέχνης για την επισκευή και την ανακαίνιση του χώρου του. 

Ιδρύθηκε το 1962 και σήμερα βρίσκεται στην δεύτερη γενιά.

Σκοπός της είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση με τις πιο εύκολες λύσεις και με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Στοχεύει να γίνει πρότυπο καταστήματος στο διαδίκτυο και να ξεχωρίσει αφού ανταποκρίνεται με σεβασμό και ενδιαφέρον σε κάθε προσδοκία του Έλληνα καταναλωτή.

Βασικό της μέλημα είναι η ποιότητα των προϊόντων της, η συνέπεια και η αξιοπιστία, η καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή και η εκτίμηση στους συνεργάτες της. Η αξιολόγηση των προϊόντων και ο σχολιασμός της επιχείρησής μας, από τους πελάτες, αποτελεί γνώμονα για τη συνεχή ανάπτυξη και τη βελτίωση σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της.

Εν τέλει η επιχείρησή μας:

Παρέχει ευρεία γκάμα λύσεων στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή (επαγγελματία και ερασιτέχνη), διευκολύνοντας τη διαδικασία επιλογής, αγοράς και παραλαβής των προϊόντων της, εστιάζει στη ποικιλία των προϊόντων και στην ασφάλεια των συναλλαγών που προσφέρει και επιμένει στις συνεργασίες με συνέπεια και ακεραιότητα, στο ομαδικό πνεύμα και σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης για τους εργαζόμενους, τους καταναλωτές και τους συνεργάτες της.

Πανεπιστημίου 57 Αθήνα
Γραφείο ηλεκτρονικού καταστήματος.
Δεν είναι σημείο παραλαβής

Βασιλίσσης Όλγας 35 Θεσσαλονίκη
Γραφείο ηλεκτρονικού καταστήματος.
Δεν είναι σημείο παραλαβής

Μελίκη Ημαθίας Κεντρικής 57
Φορολογική εδραΤαυτότητα Επιχείρησης

  • Επωνυμία Τζαφέρης Νικόλαος
  • Αφμ 046238804
  • Δου Βέροιας
  • Εδρα Κεντρικής 57 ΤΚ:59031 Μελίκη Ημαθίας
  • Αριθμος ΓΕΜΗ 021671326000